Floresteca Logo

15 jarig jubileum actie
Geachte Floresteca relatie,

In het verleden heeft u productinformatie ontvangen van Floresteca B.V.

Naar aanleiding van ons 15-jarig bestaan sturen wij u informatie met betrekking tot onze Jubileum Jaarrente Certificaten.

In 15 jaar is Floresteca uitgegroeid tot de grootste particuliere teakplantage ter wereld. De plantages zijn meer dan 100.000 hectare groot waarvan een derde is beplant met hoogwaardige teakbomen. De bosbouwprogramma’s van Floresteca zijn FSC, SGS en ISO 14001 gecertificeerd.

De totale ingeschatte toekomstige omzet op het huidige areaal teakplantages bedraagt ruim 4 miljard dollars. De opbrengsten hiervan komen ten goede van diverse beleggingsgroepen waaronder in Nederland (GoodWood) in Amerika (pensioenfonds) en in Engeland (Quadris). Daarnaast behoort circa een derde van de opbrengsten aan Floresteca en haar obligatiehouders.

Ter financiering van haar bedrijf en de uitbreiding van de plantages geeft Floresteca de Jubileum Jaarrente Certificaten uit. Voor het voorjaar 2010 gelden hiervoor bijzondere gunstige voorwaarden in verband met ons 15 jarige jubileum.


Hoofdkenmerken Jubileum Jaarrente Certificaten aanbod:

* Looptijd 3 jaar; Rendement 8,6% p/j
* Looptijd 4 jaar; Rendement 8,9% p/j
* Looptijd 5 jaar; Rendement 9,2% p/j
* Jaarlijkse uitkering van de rente.


Indien u vragen heeft of aanvullende informatie wenst te ontvangen, dan kunt u ons op werkdagen bereiken van 15:00 uur tot 21:00 uur via telefoonnummer:
020 522 44 55 of
stuurt u een mail naar Floresteca.


Met vriendelijke groet,

A. Dekker

Floresteca B.V.Inloggen
(alleen obligatiehouders)

gebruikersnaam
wachtwoord

wachtwoord vergeten?


© Floresteca 2023 | Sitemap | Zoeken | Privacy Statement